Ett urval av våra högt värderade referenskunder

Här kan du läsa om några av våra kunders verksamheter och hur de jobbar med CallMakers system i sin verksamhet. Varje organisation är unik och använder vårt system på det sätt som passar just dem.


Ett företag verksamt inom finansiell rådgivning och kapitalförvaltning för företag som privat vill kunna maximera sin avkastning över tid. Sedan februari 2009 har Linn Andersson, projektledare på Bandling & Partners, använt CallMaker Boka på sin bokningsavdelning för att effektivisera och få fler samtal och fler bokningar. Men också som verktyg för att höja kvaliteten på samtalen och öka frekvensen av ”uppdykande kunder”.

”CallMaker Boka är ett lättanvänt system som garanterat har hjälpt oss att öka vår aktivitet, mycket tack vare den smidiga uppföljningsfunktionen av varje prospekt, men också på grund av att vi nu har mer tid över för att göra det vi är bra på och låta systemet sköta administrationen. I CallMaker samlar vi även alla våra listor och kan enkelt styra själva över vilka listor vi vill ringa och när. Vi är supernöjda!”

Linn Andersson
Bokningschef, Bandling & Partners AB
...ingår i ett ”...nationellt nätverk av professionella försäkringsförmedlare vars mål är att omvandla kunskap till nytta för våra kunder vid upphandling av försäkringslösningar och fonder. ” Alexander Herlogsson är platschef på det Göteborgsbaserade fond- och försäkringsföretaget och gillar CallMaker som verktyg för sin bokningsavdelning.

”Ett fantastiskt verktyg för att hålla reda på alla kontakter innan de blir kunder. Vi bokar inte bara fler möten numera, det är även fler kunder som faktiskt dyker upp till de inbokade mötena. Mycket tack vara CallMakers olika påminnelsefunktioner och bekräftelsefunktioner.”

Alex Herlogsson
Platschef, Säkra Avenyn AB
Ett renodlat säljbolag som åt olika uppdragsgivare säljer både till konsument samt företag och har flera kontor och använder CallMaker på dryga 25 licenser. - Framför allt underlättar CallMaker administrationen och coachingen för projektledaren - säger Daniel Skårstedt, chef på Kundpartner. Att sedan säljaren upplever en smidighet och lätthet i systemet är heller inte helt fel, fortsätter han. Kundpartner hade precis upplevt driftstörningar med ett annat system när CallMaker kom på tal. Nu flyter säljavdelningen helt smärtfritt och Daniel Skårstedt håller inte igen med berömmet:

”Vi har idag minimalt med driftstopp, det är underbart när allt flyter”

Daniel Skårstedt
Kundpartner I Motala AB
Är sedan våren 2009 en stor referenskund till CallMaker och kör helt nya dialersystemet. Det norskägda försäkringsbolaget har idag en stor inhouseavdelning som ringer privatmarknaden och samtidigt använder sitt affärssystem för order. Framför allt är det dialerfunktionen, monitorfunktionen och statistiken som projektledaren på Gjensidige använder sig av.

”Vi ökade vår försäljning med 27% efter det att CallMakers nya dialer installerades, det är inte fy skam. Den ringer och ringer, vi har nästan alltid någon i luren”

Martin Carlsson
projektledare på Gjensidige Försäkring