Finansrådgivning - Rådgivare eller seminarier
Oavsett om din bokningsavdelning jobbar mot företag eller privatmarknaden, bokar enskilda möten eller seminarier är CallMaker Boka det självklara systemvalet för dina bokare, projektledare och säljare. Idag används programmet av flera hundra bokare varje dag.

Besöksbokning i callcenter
- För uppdragsgivare eller utesäljare
Med en kalendermodul kan uppdragsgivaren, eller säljaren själv, ange lediga tider i webbkalendern som sedan enkelt direktsynkroniseras med CallMaker Boka och då syns för bokaren.
Bekräftelser - fler dyker upp

Du får automatiska bekräftelser via mail, sms, brev eller samtal vid flera olika tillfällen, exempelvis ett bekräftelsesamtal dagen innan eller ett bekräftelsesms två timmar innan mötestiden. Bekräftelser kan också skickas automatiskt till uppdragsgivare, både vid bokning eller ombokning. Självklart får ni bekräftelsen med er egen logotyp och layout så att kunden känner igen er eller uppdragsgivaren. Den effekt på uppdykningsfrekvensen vi ser hos våra kunder när de utnyttjar systemets funktioner är ofta dramatiskt. Vid ett exempel ökade uppdykningsfrekvensen från 50% till 80% när systemets funktioner användes fullt ut.
Integrerad webbkalender
- för rådgivare, utesäljare
och uppdragsgivare


För att få överblick över verksamheten och ge maximal flexibilitet finns också en webbkalender integrerad i systemet så att säljare och rådgivare kan se sina dags, vecko- och månadsscheman och så att bokarna kan få en överblick över alla rådgivare och säljares kalendrar för att kunna erbjuda kunder olika tider som kan passa. Webbkalendern är snabb och enkel att använda och gör stor skillnad för att hålla ordning på bokningarna.
Valbar dialermodul
- hur många samtal behöver du?

Genom att erbjuda integrerad uppringning i CallMaker Boka kan vi hjälpa dig att höja din effektivitet. CallMaker Boka erbjuder dig alla tänkbara alternativ. Vanligast är att bokarna klickar för att ringa upp ett nummer, en del väljer bort uppringningen helt och andra vill ha högre samtalsvolym och väljer dialermodul utefter det. Valet är ditt. Systemet ser också till att du har all information du behöver genom automatiska rapporter och statistik. En annan behändig funktion är att systemet automatiskt kan matcha bort dubbletter mot tidigare kontakter så att inte samma nummer rings i onödan.
Enkelt bokningsverktyg

Som bokare loggar du in och klickar ”börja ringa” och systemet matar fram kundkort till dig. CallMaker håller automatiskt ordning på att dina personliga återkomster kommer upp på utsatt tid och att nummer rings så många gånger som är inställt. Automatiken och det strömlinjeformade arbetssättet gör att bokarna behåller fokus. Systemet håller helt enkelt ordning på allt omkring så att bokarna kan göra sitt jobb snabbt och enkelt.
Boka rådgivare, utesäljare & seminarier

CallMaker Boka erbjuder dig möjligheten att till och med inom samma projekt boka in rådgivning hos en rådgivare eller seminarier. Vill du boka in säljare går det precis lika bra. Systemet är mycket flexibelt och ger dig stora möjligheter att ställa in hur bokningen skall gå till. Självklart håller systemet ordning på vilka rådgivare eller säljare som är tillgängliga vid en given tidpunkt och ger möjlighet för bokaren att föreslå olika tider som kan passa för kunden.